Sunday, June 20, 2010


Salam all,

Yes, Im back! Huhu. Setelah sekian lama (3 months ++) tak update blogku ini. Bukan tak mo update tp for so many reasons yg tak mampu nak di-list-out-kan, maka blog ni terbengkalai mcm tu je. Harap maaf. I akan try utk update blog ni selalu tp tak leh hari2 sbb keje skrg masyaAllah. Tak tau nak ckp. Tak mcm dl. Dulu happy je, skrg merana. Huahua. Tp apekan daya, hanya mampu bertahan. Byk yg nak di update ni. Tp satu2 la ye. Hehe. Oh blogku, aku rindu kamu. 


No comments:

Post a Comment

D i s c l a i m e r

Please take note that this is a personal blog. The views and opinions expressed here represent my own and not those of the people, organizations etc that I may or may not be related with unless stated explicitly.

All photos on this site are not to be used without my permission. The photos are mine unless stated so.

Feel free to drop me an email if you have any comments, queries or suggestions.

Please send it to miz[dot]amyrei[at]gmail[dot]com.

Thank you for dropping by =)